Ons vlees, ambachtelijk en vers

Wij selecteren speciaal voor u het beste rund rechtstreeks uit de wei en voegen aan het vlees een portie vakmanschap toe. Hierdoor proeft u topkwaliteit vlees met een ongekende smaak.

Ons rundsvlees komt van plaatselijke mesters uit de regio en is afkomstig van de rassen verbeterd roodbont en Belgisch blauw, alleen vrouwelijk rundsvlees. Waarom ons vlees zo bijzonder smaakt? Dit vlees is zeer fijn van structuur, minder vet en lekker zacht. Dat geeft een heerlijke smaak.

Ons varkensvlees komt van een vaste relatie die gecertificeerd is met IKB. Zij leveren ons halve varkens die wij zelf dan verder uitsnijden en bewerken tot het product in de toonbank. Naturel of bewerkt tot een specialiteit van het huis. Een greep uit ons assortiment: Fricandeau, varkenshaas, kotelet, varkensfilet, varkensoester.

Kip en kalkoen zijn mager, snel te bereiden en voor veel gerechten geschikt. Wij verkopen traditionele, reguliere kip. Veilig en betrouwbaar waar we 100% achterstaan en die aan alle wettelijke eisen voldoet. We weten waar het vandaan komt en als het niet goed of veilig is zouden we het zeker niet verkopen of zelf eten. In ons assortiment o.a.: Kipfilet, drumsticks, kalkoenfilet. Ook verkopen wij Gildehoen kipfilet, dit is kipfilet van nederlandse kippen, die een langere levensduur hebben gehad en geen antibioticum gehad hebben.

Vleeswaren, weet wat u eet!


In onze winkel vindt u dagelijks een compleet assortiment aan vleeswaren. Als ambachtelijke slager maken we veel producten zelf, volgens eigen receptuur. Van gekookte achterham tot onze veel verkochte grillworst. Alle rauwe vleeswaren worden gerookt in een traditionele schouw op 100% beukenhout. Hierdoor krijgt het vlees weer de smaak van vroeger. Zo in onze runderrookvlees heel fijn en zacht van smaak, echt een ambachtelijk product waar we trots op zijn.

Naast de belegde boterham zijn er tal van andere mogelijkheden met vleeswaren: in de maaltijdsalade, in ovenschotels, als borrelhapje, als gezonde kindertraktatie op school.